skip to Main Content
Support of advies nodig? contact@hvho.nl 06-51 357 754

We stellen onszelf graag even voor…

OVER ONS

Wil je sparren met ervaren en ondernemende specialisten? Wil je aan de slag gaan met het realiseren van je ondernemersdromen? Hart voor het ondernemerschap begeleidt met passie en plezier ondernemers die niet alleen dromen maar die ook hun dromen willen realiseren.

ONZE SPECIALISTEN EN ERVAREN ONDERNEMERS

Bob van de Vooren

Sinds 2007 is Bob ondernemer. Hij is eigenaar van SoetHart en Hart voor het ondernemerschap. Daarvoor was hij accountmanager, consultant bij gerenommeerde marketingcommunicatie-, webbouwers en zoekmachinemarketing bureaus zoals Onetomarket, Searchresult, Colours, Yourzine, Amazing.

Sinds 1996 werkt Bob met veel passie en plezier samen met ondernemers. Bob zijn missie is om ervoor te zorgen dat ondernemers zich gelukkig, vrij, voldaan, trots en geïnspireerd voelen. Dat ondernemers met passie en plezier succesvol ondernemen.

Hij is graag bezig met spelen en het bedenken, realiseren en optimaliseren van ideeën, concepten, businessmodellen en bedrijven.

Renate de Jonge

Renate onderneemt al bijna 20 jaar. Momenteel is ze eigenaar van Renate Regelt, waarbij ze ondernemers support op allerlei gebieden, van strategische en operationele zaken tot persoonlijke groei. Ze is mede initiatiefnemer van Hart voor het ondernemerschap. Renate is een visuele denker die graag beeldend haar ideeën overbrengt. De afgelopen 15 jaar was ze onder andere eigenaar van het succesvolle bedrijf Streamline Mobile Concepts. Daarvoor was ze marketingmanager bij een landelijke franchise formule. Al haar ervaring deelt Renate graag en met met veel plezier met ondernemers. Haar missie is om ondernemers en bedrijven te laten groeien door afremmende gewoonten af te leren, diverse (online) strategieën slim in te zetten en bovenal: jou te laten zien hoe je kunt ondernemen met passie en plezier op de manier die bij jou past.

ONZE MISSIE

Samen realiseren we ondernemersdromen.

ONZE VISIE

Wie groots droomt zal samen met anderen zijn of haar ondernemersdromen daadwerkelijk realiseren.

VOOR WIE WERKT HART VOOR HET ONDERNEMERSCHAP?

Renate de Jonge en Bob van de Vooren werken samen met grote en kleinere profit en non-profit organisaties, maar ook met ZZP-ers. Met bedrijven die actief zijn in de consumenten- en zakelijke markt, zowel on- en offline in Nederland en daarbuiten.

Back To Top