skip to Main Content
Support of advies nodig? contact@hvho.nl 06-51 357 754

Leer je passies en talenten kennen met onze Academy

hartvoorhetondernemerschap-nl-icon-academy

ACADEMY

 Vergroot samen met de Hart voor het ondernemerschap Academy je kennis en inzichten. Wij delen graag onze ondernemerservaring met jou. Schrijf je in voor een van onze masterclasses of trainingen en word de beste versie van jezelf in jouw bedrijf.

MASTERCLASSES

MASTERCLASSES

 In onze masterclasses krijg je de tools die jij nodig hebt om een boost te geven aan de groei van je bedrijf. Na een interactieve en praktische sessie vol kennis, inzichten en netwerken kun je meteen aan de slag. Ben jij klaar voor omzetgroei en meer winst?

INCOMPANY TRAININGEN

INCOMPANY TRAININGEN

 In onze online marketing incompany trainingen kunnen we ons helemaal focussen op de zaken die specifiek spelen binnen jouw organisatie. Samen met je collega’s bespreken we hoe online marketing optimaal kan worden ingezet. Interactief, praktisch en resultaatgericht.

LIVE TRAININGEN

LIVE TRAININGEN

 Onze live trainingen over online marketing zijn interactief en hebben een optimale mix tussen theorie en praktijk. We bespreken cases en je gaat zelf aan de slag. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en werken daarom altijd met 2 trainers op een groep van maximaal 12 deelnemers. Ook na de training kun je nog op onze begeleiding rekenen met een 1-op-1 Skype of telefonisch coaching gesprek.

REFERENTIES

Het fijnst aan Renate vind ik dat ze goed kan luisteren, snel ziet wat er gedaan moet worden, vervolgens aan de slag gaat en uiteindelijk nog meer doet dan je had verwacht. Hopelijk werken we in de toekomst weer samen!

Bob is een vakman op het gebied van online marketing en verkoop. Zijn adviezen heb ik gebruikt bij het ontwikkelen van mijn website Tudor Studio.

Bob heeft me geholpen anders te kijken naar mijn website en geadviseerd hoe ik met een aantal aanpassingen op mijn site meer aandacht en klanten kan genereren. Dankzij hem weet ik meer te halen uit de social media en word ik beter gevonden. Bob is gepassioneerd en kundig en werkt niet alleen met zijn hoofd maar ook met zijn hart, dat vind ik heel belangrijk.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

>25 JAAR

ondernemerservaring

> 20 jaar

marketing en verkoop ervaring

8000+

mensen maakten al gebruik van onze training, coaching en support

Back To Top